REAGIM ME RASTIN E ARRESTIMEVE NGA ANA E PUSHTETIT SERB

"SHOQATA HUMANITARE “LUGINA E PRESHEVËS” në Zvicër

Zvicër, 28.12.2008

Me rastin e burgosjeve të shqiptarëve në Preshevë, Miratoc, Rahovicë e Norçë, ne bashkatdhetarët e Luginës Preshevës në Zvicër jemi të tronditur për ndodhitë në vendlindjen tonë. Këto burgosje apo ma mirë me thënë kidnapime të shqiptarëve nuk i kontribuojnë stabilizimit në rajon. Ne si shoqatë humanitare mbështesim familjet e dëshmorëve dhe me këtë rast ndajmë dhimbjet me familjet që kanë mbetur pa të afërmit e tyre. Në emër të SHHLP-ës dënojmë burgosjet dhe bastisjet e shqiptarëve në Luginën e Preshevës dhe kërkojmë kthimin e tyre të menjëhershëm në familjet e tyre.
Nga Organizatat Ndërkombëtare si UNO, EU dhe nga organizatat për mbrojtjen e drejtave njerëzore e nacionale kërkojmë që të merren masa ndaj politikes antishqiptare të shtetit serb.
Këto sulme makabre neve na bëjnë më të bashkuar dhe më të fortë se kurdoherë dhe na obligojnë në realizimin sa më te shpejtë të vendimeve të Referendumit gjithë popullor të v. 1992 në Kosovën Lindore.
SHHLP për Zvicër
Në emër të Kryesisë
www.shhlp.com

Kuvendi i parë zgjedhorë i  shhlp për zvicërr mbahet në Restoranin lala në rebstein me 15.11.2008 në ora 20h jeni të ftuarë të merni pjesë:

Download
24 janari
24 Januare 2007 Flet informate per antar
Microsoft Word Dokument 216.5 KB
Download
ovlucpmb080508.html
HTML Dokument 52.9 KB
Download
Aktivitetë i SHHLP.doc
Microsoft Word Dokument 382.0 KB

4. Dezember - Meine Jimdopage ist online!

Dies ist nur ein Texttext. Du kannst ihn löschen oder ändern.

Download
Antaret 2007
antaret 2007.tif
Tagged Image Datei 947.8 KB


Download
antaret 2007.2.tif
Tagged Image Datei 999.6 KB
Download
antaret 2007.3.tif
Tagged Image Datei 681.5 KB