"PRESHEVA BÜRO" në shërbimin tuaj Zotri FERAT RASHITI

Organizon udhtime me autobus në destinacionet:

Nga Zvicra:

për çdo të Marte dhe të Premte

Nga:Berni-Zürichi-St.Galleni-St.Margareten

Për Vendlindje:

Preshevë

Bujanoc

Gjilan

Ferizaj

Prishtinë

Prizren

Nga Kosova për çdo të Marte dhe të Shtune
Me Aeroplan

Zürich-Shkup

Zürich-Prishtinë

për çdo ditë

Ju mirëptet Ferat Rashiti në nr.e telefonave

 

Tel:  071 770 01 51

Mob:079 343 86 43