Modelja Nora Asani kontribon per SHHLP

 

Modelja shqiptare Nora Asani kontribon me shumen prej 100 Chf per SHHLP,te cilat drejtohen ne buxhetin e shoqates,per ndihme te familjeve skamnore.

 

Duke e falenderuar Noren,i urojme dhe suksese ne sferen e saj.


Organizon udhtime me autobus në destinacionet:

Nga Zvicra:

për çdo të Marte dhe të Premte

Nga:Berni-Zürichi-St.Galleni-St.Margareten

Për Vendlindje:

Preshevë

Bujanoc

Gjilan

Ferizaj

Prishtinë

Prizren

Nga Kosova për çdo të Marte dhe të Shtune
Me Aeroplan

Zürich-Shkup

Zürich-Prishtinë

për çdo ditë

Ju mirëptet Ferat Rashiti në nr.e telefonave

 

Tel:  071 770 01 51

Mob:079 343 86 43

 

 

KRYETARI SHAIP BAJRAMI E FALEMNDERON Z.ARIF ARIFIN PER KONTRIBUTIN E DHEN NE SHHLP.

"PRESHEVA BYRO" Sponzor per vitin 2012

 

SPONSOR I www.shhlp.com për 2012" PRESHEVA BYRO"

Nat: 079343 8643 edhe presheva Byro ka pagu 100Fr për publikimin e firmës 2011

Restorant LALA Ne Rebstein 
    Sponsor i SHHLP-ës

       Orari i punës:

E Hënë-E Martë-E Mërkurë

Prej orës         16-24.00

E Enjte prej      10-24.00

E PREMTE        14-01.00

E SHTUNË       10- 01.00

E DIEL              09-24.00

 

Murat Avdiu Kontribues per SHHLP

 

077-433 63 79


SPONSOR për publikimin e firmës ka pagu 100Fr për 2011 e falmnderojm:Firma mss haustechnik ka pagu 200Fr

ndihëm e falemnderojmë dhe urojmë 

që zoti ta shpërbleje.

 

Bekimi TRANSPORT Kontribues per SHHLP

 

Bekimi nga Corrotica transporton mallra nga  Zvicrre në Luginën e Preshevës dhe anasjelltasë jemi korrekt dhe të sakt e punojmë kët punë shum serioz Bekimi :+41 76 239 58 35 dhe +381 63 772 97 94 Sponzor i SHHLP me 100Fr në Vitë

Auto Bala Kontribues per SHHLP
Auto Bala Kontribues per SHHLP

Auto BALA Sponzor per vitin 2012

 


GARAGE ASANI 076-206 22 60

www.kunstzahn.ch


Falemnderojm për pagesën prej 100Fr për vitin 2011 sponzorim z Mesud Rufatin nga Wittenbachu.

AUTO HANDEL kontribues per SHHLP

 

 Nat:0764898114 Sponzorim për publikimin e firmës 2011 ka pagu 100Fr me 06.11.2011 ka pagu edhe OCHSEN GARAGE 100Fr  Garages dhe e falemnderojmë