DONATORËT INSTITUCIONAL

Me 11Prill 2014 në Xhamijën e Fllumsit

Të nderuarë antarë dhe bashkëkombasë e falemnderojmë kryesinë e xhamijës së Fllumsitë që po konribonë në aspektin humanitarë si gjithmonë kshtu ndodhi 11.prill na ftunë që ti vizitojmë ne si kryesi e shhlp dhe na dorzunë nji donacion ndihëm për familjetë në nevojë ndihma ishte 1320.00-Fr dhe vetëm zoti i shpërbleftë iniciatort,organiztorët,xhematinë,e xhamijës dhe hoxhën e nderuarë që dha ligjeratë të mrekullushme dhe gjithë ata që murën pjesë në këtë SERGI ndihëm jetike për shum famije që i mbështetë SHHLP nga Zvira në shejë rrespekti shhlp ndau mirnjohje xhamijës së Fllumsitë

Disa Fotografi nga nënkryetari i SHHLP-ës Fazli Musliu gjatë vizitave që i bëri kryesive të xhamive në Rebstein, St.Gallen dhe Will

Xhamia e Rorschachit

 

Për Vitin 2009 ka kontribu me dy ndihma:

27.03.2009                             950.-Fr.

07.11.2009                             670.-Fr.

Xhamia e St. Gallenit

 

Në Vitin 2007 ndihmoi me        1'820.-Fr.

Në Vitin 2008 ndihmoi me        1'000.-Fr.

Gjatë Vitit 2009:

Shkurt 2009                           1'160.-Fr.

Shtator 2009                          3'150.-Fr.

 

Xhamia e Rebsteinit

 

Në Vitin 2006 ndohmoi me        3'000.-Fr.

Në Vitin 2007 me                     2'000.-Fr.

 

Shkurt 2009                            1'425.-Fr.

Shtator 2009                           1'785.-Fr.

Gusht 2010                             1'040.-Fr.

Xhamia e Romanshornit

 

24.12.2010                              2'420.-Fr.

Xhamia e Wilit

 

Për Vitin 2009 ka kontribu me dy ndihma:

Shkurt 2009                              2'030.-Fr.

Shtator 2009                             1'160.-Fr.

Xhamia e Winterthurit

 

Mars 2009                               1'800.-Fr.

             LISTA DHE KONTRIBUTET E DONATORËVE INSTITUCIONAL

 

 

3.XHAMIA E BUCHSIT

Adresa:

Islamische Gemeinschaft Buchs-FL

Langäulistrasse.22

9470 Buchs SG 1
NË VITIN 2007 NDIHMOI ME      500.- Fr.

NË VITIN  2010   NDIHMOI ME   500.- Fr. me dat 20.09.2010

NË VITIN 2011 NDIHMOI ME      800.- Fr.

 

4.XHAMIA FLUMSIT

NË VITIN 2009 NDIHMOI ME   3'000.- Fr.                  

 

7.SHOQATA MEDVEGJA NGA FYLLI KANTONIT TË VALISIT

NË VITIN 2008 NDIHMOI ME   4'000.- Fr.

NË VITIN 2009 NDIHMOI ME   3'000.- Fr. 

 

8.XHAMIJA DITURIA NË GENEVË

NË VITIN 2011 NDIHMOI ME   1'000.- Fr.


Në emër të gjithë familjeve të deshmorëve që morrën ndihmat u percjellim falënderimet dhe uratat më të perzemërta.
                                     Nga Kryesia e SHHLP-ës