Preshevë, 05.12.2008

OVL DHE SHHLP MBAJTËN KONFERENCË PËR SHTYP NË AMBULLANTËN E PRESHEVËS:

MORRËN PJESË KRYETATI I OVL SADAT NUHIU, ANTARI I KRYESISË SË SHHLP FAZLI MUSLIU, DREJTORI I AMBULLANTËS SË PRESHEVËS AVNI NUHIU DHE KRYETARI I SHOQATËS HUMAN CENTER INTERNACIONAL NË PRESHEVË RIDVAN AGUSHI.

Me këtë rast u  informua opinioni për aksionin e shpërndarjeve të ndihmave. SHHLP për vitin 2008 shpërndau 11.500Fr, me këtë rast kanë përfituar ata që patën më së shumti nevojë si: familjet e dëshmorëve, invalidët e luftës dhe skamnorët.Janë bë dy kategori një kategori që ka marr 350Fr dhe kategoria e dytë nga 300Fr. Shumë respekt për anëtarët dhe ata që kontribuan  ne mbështetën shhlp theksoi  me këtë rast drejtori i ambulantes  zot. Avni Nuhiu i cili falënderoi SHHLP-ën posaçërisht falënderoi bacën Mustafë për donacionin e Autoambulancës që kapë një vlerë 15.000eur.  Baca Mustafë është  anëtarë i degës së SHHLP-ës në Belgjikë dhe një atdhetarë i rrallë i luginës Preshevës.

                                RRESPEKT PËR BACËN MUSTAFË!