SHHLP/dega Belgjik Beneluxs

Antarsia vjetore 20Euro

E/mail:

suat-shabani@hotmail.com

Xhirollogaria:

DEXIA BANK:779-5912465-58 

PIKAT KU MUNDENI TI GJENI FLETPAGESAT JANË KLUBET SHQIPTARE NË BELGJIKË

NË HUY ËSHTË PIKA KRYESORE KLUBI A.S.B.L.UNIVERSAL

PRONAR:Fejzi Bilalli Nat:+32 499 36 23 18

Adresa:

Rue Delloye-Matthieu Nr.98

4500 Huy Belgjikë

 

Pastajë janë edhe dy nënpika ku do të mundeni bashkëatdhetarë të furnizoni me fletpagesa në HUY është Klubi DARDANIA dhe Klubi PRESHEVA në Huy

 

Këto jan tri pika furnizimi për në qytetin e Huy mbeten të caktohen nga kryesia e degës në Belgjik edhe tjera pika si në Lezhë dhe Namyr

Antasia e shhlp në Belgjik për vitin 2012

Nëse ka mundsi me adresa të sakta është ma mir që mundeni me ja dërgu lfetpagesat për të ardhmen me postë rrespekt shhlp për këta antarë:

                                     Mars 2012

01.Suat Shabani me datë     12.02.12 antarsi 20Euro

02.Cattin Christello me datë 13.03.12 antasi 50Euro

03.Ruzhdi Mustafa me datë  14.03.12 antasi 40Euro

04.Bujamin Mustafa me datë14.03.12 antarsi 40Euro

                                      Prill 2012

05.Jahiu Jahi me dat 29.03.12 antarsi               30Euro

06.Jahiu Sevdije me dat 20.03.12          antarsi 50Euro

07.TAsim Demiri me dat 03.03.12          antaesi 50Euro

08.Sevdije Demiri me dat 03.03.12        antarsi 50Euro

09.Arben Limanov me dat 03.03.12       antarsi 40Euro

10.Idriz Idrizi me dat 17.04.12               antarsi 20 Euro

 

                                      KORRIK 2012

10. SHHLP ka pranu pi nendeges nga Belgjika 500Euro Suat shabani na ka dorzu ne emer te nendeges dhe antareve ju falemnderit

  U mbajt kuvendi i nëndegës SHHLP-së për Belgjikë


 


 

 Pas një pune të suksesshme bëmirëse, që pati nëndega e Shoqatës Humanitare "Lugina e Preshevës", në Huy të Belgjikës, mbrëmë, para disa veprimtarëve të Kosovës Lindore, që janë në Belgjikë dhe veprimtarë të tjerë të atdheut, u mbajt Kuvendi i kësaj shoqate, e veçantja e këtij Kuvendi ishte, pjesmarrja e veprimtarëve tanë,   z.Fazli Musliu, kryetar i SHHLP-së dhe Shaip Bajrami arkatarë i shoqatës, që kishin shkuar nga Zvicra enkas për këtë kuvend, për të përshëndetur punën që kanë bërë deri më tani dhe për ti mbështetur edhe në të ardhmen këta bëmirës që pu veprojnë pa hezitim. Delegacioni nga kryesia qendrore e SHHLP-së, nga bashkëkombasit tanë, u mirëpritën ngrohtësisht, ashtu si priten miqtë. Veprimtarët Musliu dhe Bajrami, nuk i ndaloi as bora e moti i ftohët që ka kapluar edhe europën, vetëm e vetëm që të jenë prezent në këtë kuvend, në mesin e vëllezërve që po jetojnë dhe veprojnë në Belgjikë, që po punojnë me shumë zemër për humanitet, për vëllezërit tanë që kanë nevojë në atdhe, e sidomos familjarët e dëshmorëve, jetimët, dhe invalidët e luftës. Kjo nëndegë, është vlerësuar shumë e suksesshme nga kryesia qendrore e SHHLP-së, ngase, kanë punuar shumë dhe ndihmat e tyre janë dërguar ashtu si duhet dhe ku është kërkuar nevoja. Pa asnjë pengesë, ashtu si do të duhej të shkojë, kryesia e kësaj nëndege, ishin mbledhur dhe e filluan punën me shumë respek për njëri tjetrin dhe u falënderuan praprakisht, të gjithë ata që kanë dhënë dhe që po japin ndihma, kryesinë, anëtarët dhe padyshim edhe kryesinë qendrore të SHHLP-së Zvicër, që kanë ardhur enkas për këtë kuvend nga Zvicra e largët. Nuk u desht shumë kohë, që të kalohet deri tek zgjedhja e kryesisë së re, por unanimisht, të gjithë veprimtarët që ishin prezent në këtë kuvend, e mbaruan punën si është më së miri. Kryesisë iu shtuan edhe veprimtarë të tjerë, si Hashim Shala veprimtarë dhe shokë i pandashëm i të

 

 

ndjerit Bacit Mustafë dhe vjen nga Kosova. Kamber Imeri  është veprimtarë dhe ka të botuarë deri tash disa libra vjen nga fshati Miratoc, Suat Shabani kryetar i deri tashëm dhe u nderua me mirënjohje nga kryesia Qenrore. Tasim Demiri ish ushtarë i UÇPMB-së dhe Sadat Nuhiji ish ushtarë i UÇPMB-së ish kryetar i OVL-së . Gjithashtu edhe kryetari i SHHLP-së, zFazli Musliu dhe Bajrami, e patën fjalën e rastit, duke i përshëndetur të pranishmit dhe gjithë vëllezërit tjerë mërgimtarë që janë në Belgjikë, ku edhe uruan njëri tjetrin për katër vjetorin e pavarësisë së Kosovës dhe përvjetorin e madh të 100 vjetorit të shtetësisë së Shqipërisë, kur na kanë mbetur edhe pak muaj, deri tek kjo datë e madhe dhe e veçantë për kombin tonë.

 

Z.Fazliu, i bëri thirrje të gjithë veprimtarëve, që të mos e harrojnë Kosovën Lindore, duke ditur, se në Belgjikë, gjithmonë ka pasur veprimtarë dhe ka, prandaj, shpresojmë shumë, se nuk do të harrohen këto treva dhe bëri një lutje, që me aq mundësi sa kanë, të japin të shtrijnë dorën e ndihmës, për familjet e dëshmorëve, për jetimët, invalidët e luftës dhe për të gjithë ata që kanë nevojë. Vlenë të veçohet, se degës së SHHLP-së në Begjikë, iu shtuan edhe anëtarë të rinjë, kjo jep shpresa, se kjo nëndegë, do të jetë edhe më frytëdhënese dhe padyshim, se do të ketë mbështetjen nga kryesia qendrore e SHHLP-së dhe të gjithë ata që kanë përfituar ndihma dhe që do të përfitojnë, luten, që familjet e atyre bëmirëse, të kenë gjithmonë gëzime. Pas kësaj rizgjedhjeje, kryesia e SHHLP-së, bashkëbisedoi gjerësisht me këta bashkatdhetarë për hapat e mëtutjeshëm dhe për tema të tjera të ndryshme. Kryesia e SHHLP-së e shpalli anëtarë të nderit dhe e gradoj me nje mirënjohje familjen Mustafa

.

dhe vizituan disa familjarë të veprimtarëve tanë në Begjikë e në mesin e tyre edhe familjen e të ndjerit,

veprimtarit të dalluar të Kosovës Lindore z.Mustaf Mustafa, ku vunë disa lule të freskëta në emër të të gjithë anëtarëve të SHHLP-së dhe kryesisë dhe lutën perendinë, që të gradohet në botën e përjetshme me çmimet më të mira që i ka perendia. Veprimtarët e Kosovës Lindore, që janë në këtë pjesë të Belgjikës dhe kryesia e degës së SHHLP-së për Belgjikë, falënderuan mediat që po i japin hapësirë aktiviteteve të mërgimtarëve të Kosovës Lindore, si TV Diaspora-RTK, presheva.com, kosovaere.ch, revistës "PLISI", gazetave ditore "Bota sot", "Zëri", portaleve tjera si bujanoci, medvegjaere.net, etj. Në radio "Run"ne Namur

z.Musliu dhe Bajrami, dhanë disa informacione në lidhje me punën që ka bërë deri më tani SHHLP. Z.Musliu dhe Bajrami, do të qëndrojnë edhe disa ditë në Belgjikë, ku kanë planifikuar edhe disa takime me bashkatdhetarët tanë.

 

Teksti: Dashnim HEBIBI

 

Legjenda e fotove: Pamje nga kuvendi dhe vizita tek varri i të ndjerit Mustaf Mustafa

per ma shum informata ne vep faqen e shhlp:www.shhlp.com


Nr

EMRI MBIEMRI Rruga Nr Nrpostës Qyteti Vendlindja Data.pagesës euro antarësi
01 Mustaf  Mustafa       Namyr  Strezovc    20.Euro  antarsi
02 Suhat  Shabani       Liezh Strezovc     20.Euro  antarsi
03 Shemsedin Shabani        Liezh  Strezovc    20.Euro  antarsi
04 Muharrem Mustafa       Namyr Strezovc    20.Euro   antarssi
05 Besnik Mustafa       Namyr Strezovc    20.Euro  antarsi
06 Qani Jusufi       Namyr Rahovic  Ndihem 150.Euro  antarsi
07 Faruk Ganiu        Namyr      20.Euro  antarsi
08 Ilir Etemi       Namyr      40.Euro  antarsi
09 Jahi Jusufi       Namyr  Rahovic  Ndihem 100.Euro  antarsi
10 Mesud Sadiku       Namyr Rahovic    20.Euro  antarsi
11  Jahi Sadiku       Namyr Rahovic   Ndihem 100.Euro  antarsi
12 Adnan Memeti        Namyr      20.Euro  antarsi
 13 Ruzhdi  Mustafa         Huj Zhunic   20.Euro antarsi 
 14 Ruzhdi  Mustafa         Huj Zhunic Ndihem  40.Euro  
 15 Afrim   Jahiju        Namyr Strezovc  Ndihem 50.Euro antarsi 
 16 Mustaf  Mustafa        Namyr  Strezovc  Ndihem  60.Euro