*INSTALIME SANITARE-ELEKTRIKE-NGROHJE-FTOHJE DHE KLIMATIZIM*

        Mss Haustechnik
         MURAT AVDIU
     Sanitär und Spengler
        Blumenstrasse 4
        9400 Rorschach
      Tel:071-841 60 08
   NON-STOP:24 orë në disponim të klientit Natel: 077-423 63 79

              SPONSOR GJENERAL I KLUBIT FUTBOLLISTIK 
                               FC "LUGINA E PRESHEVËS"