*****************LARTËSIA E ANËTARËSISË VETËM 30 FR/VIT*****************

SHHLP: Tash ka edhe postkonton në euro mundeni me pagu direkt ku do që jeni në BOTË bashkëatdhetarë konto poshtë e shenuarë e mbushni dhe kështu që mos të humbim me rastet e transferave  konto është kjo:

 

Konto në Euro

IBAN CH 380900 0000 9128 18 05-9 BIC:POFICHDE

Konto në franga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konto me IBAN vlen për pagesat nga shtetet tjera e shenoni adresen komplet dhe iban komplet me BIC

*************************************************************************************
                                         Humanitärer Verein
                                         Lugina e Presheves
                                        
Gossau/SG

                            IBAN: CH22 0900 0000 8511 2906 3 
                            BIC:    POFICHBEXXX

************************************************************************

 

Konto për pagesa prej Zvicre:

 

***********************************************************************************                      

Humanitärer Verein

Lugina e Presheves

9200 Gossau SG

konto.nr...85-112906-3

          

 

 

..............................................................................................................................
                                         Posta Elektronike:E-Maili
                                        shhlp.2006@hotmail.com

             

 

              

                    

                    

           Lartësia e anëtarësisë vetëm 30 Fr/vit 
..............................................................................................................................

                                        Adresa për letra postale
                                          Humanitärer Verein
                                          Lugina e Preshevës
                                               Postfach 1053                                 

                                         CH-9200 Gossau/SG
..............................................................................................................................

  

 

Download
FLETE ANTARESIM.doc
Microsoft Word Dokument 15.2 MB