Ndihmat të shpërndara për vitin 2011 nga shhlp Zvicër:kjo fletë ësht e fitrave

1.Vjollca Mkolli Komuna e Prishtinës e sëmurë nga kancerri 500Fr

2.Irfan Xhaferit Komandant TIGRIT kom Gostivar                  700Fr

3. Prap Irfan Xhaferit në ushqim                                             230Fr

4.Shaban Zenunit Komandat Hoxhës Fshati Merov Zhelin      230Fr

5.Familjes së Naserit ish ushtar i UCPMB-së nga Rainca        200Fr

6.Familjes së të burgosurit në Beograd rast tragji në Rainc  200Fr

  vajza i vdiq në trafik ndeshje me Veturë  10 Vjecare

7.Shpërndarja e Fitrave para Fitër Bajramit për skamnorë  2.000Fr

Jetimët në Komunën e Bujanoc dhe Preshevë   Gjithësejtë  4.060Fr

                                                                                           Gusht 2011

Shoqata Humanitare"LUGINA E PRESHEVËS" VAZHDON TI NDIHMOJË FAMILJETË NË NEVOJË NË KËT RAST NË MAQEDONI:

Me 12.07.2011 SHHLP

Shoqata Humanitare"Lugina e Preshevës" nuk ka të ndalur për ti ndihmu familjet në nevojë,në kët rast i ka ndihmu dy familje të ish komandatëve komandant HOXHËS dhe komandant TIGRIN:

Këto ndima i dorzoi drejtëpësëdrejti antari i kryesisë Nasir Rrustemi dhe i vizitojë këto familje njëra nga familjet ishte Shaban Zenuni nga Fshati Merovë Komuna Zhelinë dhe me kët rast ja ka dorzu në emër të shhlp 230Fr djalit të komandant Hoxhës dhe ka bë nji foto me atë: