TË NDERUARË BASHKËATDHETARË PËR ANTARSIM NË SHHLP SHTYPENI FLETANTARSIMIN DHE NA DËRGONI ME POST DHE SHUM SHPEJT NE JA DËRGOJMË FLETPAGESËT ME POST DHE KËSHTU JENI ANTARË NË SHHLP ME RRESPEKT KRYESIA:

Download
FLETE ANTARESIM.doc
Microsoft Word Dokument 15.2 MB