Të nderuar bashkatdhetar, Zonja dhe Zotëri të nderuar

Shoqata Humanitare " Lugina e Preshevës"  ju uron festën e Fitër Bajramit gjithë besimtarëve Islam, gjithë shqiptarëve të besimit Islam kuqo qofshin në botë. 
Urojmë dhe  lutemi që gjithë bamirësit dhe  familjet e tyre ti ruaj Allahu nga e keqja.

Gjithë anëtarësisë së shoqatës "Lugina e Preshevës " gjithë diasporës shqiptare në Zvicër, gjithë popullit shqiptar pa dallim gjinie, feje e besimi ju urojmë shëndet , lumturi e harmoni familjare.
 

Allahu ju  bekoftë e ju shpërbleftë  për  bamirësinë tuaj!

 

 

 

 

 
faqe printuese Dergo kete lajm shokut _NW_MAKEPDF