HUMANIZMI SHQIPTAR ËSHTË I NJOHUR EDHE NDËRKOMBËTARISHT

Historia e popullit shqiptar flet për vetinë e madhe të sakrificës, te humanizmit njerëzor për të ndihmuar njeriun në momentet me te vështira të jetës. Ky shpirt i madh i humanitetit të shqiptarit ka marr përmasa ndërkombëtare. Historia na mëson se populli shqiptar ndihmoi edhe popujt tjerë kur ata ishin në rrezik. Populli shqiptar qysh moti ka marr pasaportën ndërkombëtare të popullit me human në botë, është kjo e madhja nobelistja shqiptare Nëna Terezë qe na prezanton si popull human. Duke u nisur nga nevoja e madhe për t`i ndihmuar familjet e dëshmorëve të rënë në altarin e lirisë, duke u nisur nga kërkesat e mërgimtarëve shqiptar nga Komunat shqiptare Preshevë, Bujanoc e Medvegjë u iniciua dhe u themelua shoqata humanitare “LUGINA E PRESHEVËS”

Të nderuar  bashkatdhetarë, situata  e rëndë sociale sidomos në shumicën e familjeve të dëshmorëve në Luginën e Preshevës na obligon qe të jemi më human. Ti  ndihmojmë  këto familje së bashku, mos  hezitoni, bëhuni edhe ju  pjesëtarë të bamirësisë.

Kudo që jeni mjafton një telefonat ,SMS apo

E mail:shhlp.2006@hotmail.com ne ua dërgojmë fletëpagesën.
Kryetari: 079-2392713,Nënkryetari:0796171562                  Sekretari:079-3438643, Arkëtari:076-6489114