Ndihmat të SHHLP për vitin 2007 kan përfitu 57 familje nga 300fr dhe 200fr

Nr EMRI MBIEMRI VENDBANIMI Fr Euro TELEFONI
01 Fam.Ibrahim Sejdi Fejzullahu Preshevë 300    
02 Shabani Nefali Shahini Rahovicë 300    
03 Hysen Nijazi Salihu Bilaç 300   063 844 49 71
04 Vebi Rexhepi Konçul 300   063 177 05 71
05 Ridvan Hysen Qazimi Tërrnovcë 300    
06 Fatmir Hajdar Ibishi   Gjilan 300    
07 Enver  Rasim Bajrami  Gjilan 300    
08 Shaban  Rexhep Ukshini  Zhegër:Gjilan 300    
09  Kastriot  Murtez Arifi Gjilan  300    
10  Ismet  Aliu  Ferizaj 300     
11  Sevdail  Shefki Idrizi Shurdhan:Gjilan 300     
12  Sherif  Faik Jonuzi  Gjilan 300   044 376 350
13  Shkëlzen  Niazi Krasniqi  Rahovec 300    
14  Ekrem  Shefqet Hoxha  Prizren 300    
15  Betim  Isa Berisha  Prizen 300    
16  Arben  Sadik Ramadani Gjilan  300    
17  Artan  Arif Abazi Miratoc:PR  300    
18  Sami  Nevzad Ukshini  Gjilan 300    
19  Mitat Skender Musliu   Hashan:PR 300     
20  Berat  Qani Sinani  Bilaç:BUJ 300    
21  Daut  Sylejmani  Dobrosin 300    
22  Besim Ibrahim.Mazdreku Gjilan  300    
23  Agim  Milaim Elshani  Malishevë 300    
24  Besim  Nazmi Faiku Tërnovc.BUJ  300     
25  Florim  Rushiti  Prishtinë 300     
26  Muhamet Xhemajli Rrebeli   Gjilan 300    
27  Fazli  Hajdari  Gjilan 300    
28  Vaid  Rexhepi i smurë  Preshevë 300    
29  Hamdi  Ajdini  Shoshaj.PR 300   062.594.262
30  Musa  Latifi invalid i Luf  Rahovicë.PR 300    
31  Naser

Salihu.invalid.i Luf

 Maxhere:PR 300    
32  Isuf  Salihu  Nasalcë 300   064.939.1059
33  Selim Selimi  Tërrnocë 300   063.850.4009
34  Bashkim  Jakupi  Luçan  300    062.352.504
35  Fam Hasani.invalidi Luf  Muhaxhir Rovic 200  25 063.753.05.66
36  Sejad Fejzullahu   Tërrnoc 200  25 063.380.11.092 
37  Fam  Emine Xheladini  Kumanovë 400  dhe  Medikamenta 
      Gjithësejtë 11.000Fr 50 Euro  
   Për mes Shoqatës.Human

Center.në

Preshevë Fam:Jetim  Skamnorë
01  Skender  Memeti  Preshevë  200    
02  Idriz  Aliu  Preshevë  200    
03  Hazi  Halimi  Preshevë  200    
04  Xhejlane  Latifi  Miratoc  200    
05  Shenaze  Amidi  Miratoc  200    
06  Sabit  Arifi  Miratoc  200    
07  Salih Hajrullahu   Rahovicë  200    
08  Nagip  Rashiti  Rahovicë  200    
09  Afëz Rahimi  Strezoc  200    
10  Ersoj  Hajrullahu   Corroticë  200    
11  Resha Xhelili  Nasalcë  200    
12  Irfan  Ibrahimi Osllarë  200    
13  Qenan  Nasufi  Tërrnoc  200    

14

 Memet  Ajvazi  Tërrnoc  200    
15  Hevzi  Rrustemi  Bilaç  200    
16  Rrahman  Sinani  Bilaç   200    
17  Baki  Bajrami  Tërrnavë  200    
18  Ismet  Aliu  Raincë  200     
19  Rexhije  Sadiku  Bushtran  200     
20  Arijanit  Miftari  Norçë  200    
   2007  Ndihmat  Gjithsejtë  4000Fr 50 Euro  

 NDIHMAT 2007 KANË PËRFITU GJITHSEJTË 57 FAMILJE NDIHMAT TOTALE 15.000Fr DHE 50Euro SHHLP JU FALENDERONË PËR KONTRIBUTIN ME SHPRESË SE NË 2008 TË KEMI MUNDSI EDHE MA SHUM FAMILJE TI VIZITOJMË NE NDIHMOJMË

SA JU NDIHMONI:

 

 

 

 

 

 

Download
Bild 001.jpg
JPG Bild 279.0 KB