Ndihmat për 2016

                                   Me datë 15.02.2016

01.Familjes Rexhepi nga Kumanova .............................................400.Fr-

02.Ismet Rashitit për librin monografik ......................................1.000.Fr-

03.Harxhime administrative ..........................................................180.Fr-

                               Janar/Shkurt................................................1.580.Fr-

 

04. OVL-së Preshevë për flamurët dhe kurorët                         280.00 Euro

05. Firma për kujdesje të lulëve të lapidarit para komunës      220.00 Euro

                                                                         Mai 2016         500.00 Euro

 

06. S. Fiter të ndarura për familjet skamnore në Korrik 2016        2'250.00 Fr.

07. Harxhimet postale                                                                    121.55 Fr.

  


Ju falenderojmë për perkrahjen tuaj e nderuara kryesi e SHHLP-së, si dhe antaret, sponzoret, bashkësit Fetare, medijat - me një fjalë: të gjithë që kan kontribuar në vitin 2016! Zoti ju shpërbleftë me gjitha të mirat.